DSC_1040

Mat och vin i kombination 2014 Ett inarbetat och omtyckt upplägg där våra sinnen får stimulans och träning. Vi lagar mat och väljer viner därtill under några dagar för att undersöka hur mat och vin kan kombineras. Arbetssättet är att vi jobbar i grupper som förändras från dag till dag och vi tänker och pratar högt för mycket delaktighet och lärande.

Till vårt förfogande har vi också med oss matexperter som leder oss bland mat- och vinupplevelser.Övergripande är upplägget att samlas på onsdagen, mat- och vinupplevelser under ledning torsdag till lördag, och brunch med hemresa söndag. Måndag kan också vara hemresedag för de som vill. Vi erbjuder två alternativa veckor, nämligen 16-20/21 april och 30 april-4/5 maj.

I resan ingår mat och logi, guidad utflykt med vingårdsbesök och provningar, vägledning och dokumentation kring matlagningarna, samt alla viner under programmet.Middagen på ankomstdagen, samt luncher tillkommer.

Takpriset är 6 000 SEK med en anmälningsavgift på 1 000 SEK. Återstående kostnad sker efter avräkning och betalning i efterskott

Resan ordnar var och en efter eget önskemål. Mest praktiskt är att flyga till Marseille eller Montpellier. Det går också bra att flyga till Paris, för att sen ta tåget till Nimes. Transfer till och från Marseille, Montpellier och Nimes kan ordnas för de som önskar (Marseille/Nimes 25 Euro, Marseille 40 Euro).

Ladda ned hela programmet här

För med information kontakta oss