Konferens kan ha en klang av långa dagar och tröttande nätter, men så är det inte här. Du befinner dig mitt i en medeltida fransk by och för många blir besöket i Sauve en minnesvärd upplevelse. Här stängs fönsterluckorna runt tio, elva på vardagar och sorlet tystnar. Det är en bra plats för det samtalsorienterade mötet och det är lätt att jobba tajt och koncentrerat. Och eftersom Sauve är lugnt och fridfullt är alla alerta – även dagen efter.

Jonas Ragnhagen är vd för Falkenberg Seafood. Han tog med sin ledningsgrupp till l´Olive i Sauve, för att se vad miljön skulle kunna göra för samtalen och resultatet.
”Vi har fått otroligt mycket uträttat här. Både byn och huset mitt i byn är en fantastiskt bra arbetsmiljö, för tankehöjd och koncentration.”

Konferensrummet tar upp till 20 personer och är utrustat med wifi, projektor, whiteboard och blädderblock. För gruppvisa överläggningar finns trädgården, köket och sällskapsrummen.

loliveDet finns 6 dubbelrum och 3 enkelrum på l’Olive. Dubbelrummen kan användas som enkelrum mot tillägg. Fem rum har egen wc/dusch medan övriga fyra delar badrum två och två. Rummen ligger på två plan utan hiss. Vi kan även ordna logi i byn om ni är fler eller om många vill ha enkelrum. l’Olive har utöver boende och konferensrum, ett stort kök med angränsande matsal och vinkällare, en grönskande trädgård och sällskapsytor.

Måltiderna kan ätas i huset eller på någon av Sauves mysiga restauranger. Ett alternativ är att besöka en matmarknad och en vingård före att sedan ägna sig åt gemensam matlagning under ledning av en av våra kunniga mat- och vinvärdar. Självklart toppas kvällen med middag och vinprovning. För Falkenberg Seafood, och många andra grupper, blev kvällen vid spisarna en höjdpunkt med en mycket bra mix av dialog, mat och vin.

Programmet skräddarsys efter era önskemål. Aktiviteter som paddling, golf, vandring, cykling, bad, fågelskådning, utflykter och vingårdsbesök kan med fördel planeras in.

Exempel på ett upplägg
Torsdag
Ankomst, transfer och incheckning på l´Olive
Välkomstaperitif i trädgården och middag i huset

Fredag
Frukost och konferensarbete
Lunch i den lilla byn Franceveaux och besök på vingården Domaine de Calet
Egen tid i Sauve och fortsatt konferensarbete i trädgården
Middag på Tour de Mole i byn

Lördag
Frukost och konferensarbete
Matmarknad och lunch i Sommieres
Konferensarbete och egen tid i Sauve
Gemensam matlagning, middag och vinprovning

Söndag
Frukost, konferensarbete och sammanfattning
Lunch i bergen ovanför Ganges och egen tid
Middag på Le Bossens, i byn

Måndag
Hemresa

Resan Ni flyger tur och retur till Paris och vidare med snabbtåget till Nimes eller tar inrikesflyget från Paris till Montpellier. Resorna bekostar ni själva och biljetterna kostar cirka 3500 SEK när du är ute i god tid. Från Nimes eller Montpellier ordnar vi med transfer. Läs mer»

Information och bokning»
magnus.sjoland@telia.com, 070 862 11 29

per@oliven.se, 070 600 32 20

 

Share →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *